Meteen naar de inhoud
Thuisverpleging in regio Antwerpen

Wondzorg

Wondzorg Thuisverpleging Suzy de Laet

Garantie op correcte wondzorg

Thuisverpleging Suzy de Laet uit Hoboken en haar team zijn professioneel opgeleid als zelfstandig verpleegkundige. Op deze manier kunnen wij u de garantie bieden op een correcte wondzorg en garanderen we een spoedig herstel.

Alle wondtypes

Wij verzorgen alle types wonden: operatiewonden, doorligwonden, oncologische wonden,… Bovendien houden wij je behandelende arts steeds op de hoogte van de vorderingen en nemen wij meteen contact op in geval van problemen. Zo ben jij als patiënt gerust van een goede behandeling

wondverzorging thuisverpleging

Comfort voorop

We ondernemen steeds al het nodige om de verzorging van uw wonden zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis van het vak en het jaarlijks volgen van nieuwe opleidingen zorgen wij er voor dat wij mee zijn met de laatste nieuwe technieken.

Op deze manier kunnen wij het leed tijdens de dagelijkse verzorging zo goed mogelijk verzachten. Dus wanneer je nood hebt aan experts in wondzorg die met de nodige voorzichtigheid te werk gaan, kan je met een gerust hart beroep doen op Thuisverpleging Suzy de Laet.

Logo Suzy

Professionele thuisverpleging aan huis in de regio Hoboken, Wilrijk en Kiel.

+32 473 26 49 64

suzy.de.laet@telenet.be

Platijnweellaan 5, 2660 Hoboken

Laat dit veld blanco