Meteen naar de inhoud
Thuisverpleging in regio Antwerpen

Thuisverpleging Wilrijk

Ben je op zoek naar kwalitatieve thuisverpleging aan huis in Wilrijk? Doe dan beroep op het team van Thuisverpleging Suzy de Laet. Aangezien we met een kleinschalig team werken, garanderen we je als patiënt in Wilrijk steeds een persoonlijke aanpak. We passen onze dienstverlening aan aan jouw noden en wensen en komen indien gewenst dagelijks tot jouw woning te Wilrijk.

Kwalitatieve thuiszorg in Wilrijk

Wanneer je beroep moet doen op thuisverpleging of thuiszorg in Wilrijk, wil je als patiënt natuurlijk in goede handen terecht komen. Daarom regelt het team van Thuisverpleging Suzy de Laet voortdurend bijscholing van personeel. Op die manier hebben we steeds de nieuwste technieken en methodes van thuiszorg, wondzorg en palliatieve zorg onder de knie.

Multidisciplinaire werking

Om optimaal aan de noden van onze patiënten in Wilrijk te kunnen voldoen, werken we bij Thuisverpleging Suzy de Laet nauw samen met diverse instanties en hulpverleners. Op deze manier garanderen wij continue kwaliteit en bieden wij alle zorgen aan om jou zo comfortabel mogelijk in je eigen woning in Wilrijk te helpen.

Ieder teamlid van Thuisverpleging Suzy de Laet is professioneel geschoold en hierdoor gespecialiseerd in een uitgebreid aanbod verzorgingen aan huis.

Palliatieve zorg en wondzorg aan huis

Ook voor wondzorg en palliatieve zorg aan huis in Wilrijk ben je bij Thuisverpleging Suzy de Laet aan het juiste adres. Onze verpleegkundigen kennen alle technieken om een gepaste wondzorg te verlenen. Doordat we in nauw contact staan met artsen en wondzorgspecialisten, kunnen we ook steeds de juiste behandelmethode aanbieden. Bij palliatieve zorg legt het team van Thuisverpleging Suzy de Laet de focus op de dragelijkheid en menselijkheid en zorgen we daarnaast ook voor psychologische ondersteuning.

Thuiszorg op maat in Wilrijk

Van thuisverpleging, tot wondzorg en palliatieve zorg in Wilrijk: we helpen je bij Thuisverpleging Suzy de Laet graag verder. Neem telefonisch of per mail met ons op of laat je gegevens na via ons contactformulier.

We staan 24/24 en 7/7 voor onze patiënten klaar!

Logo Suzy

Professionele thuisverpleging aan huis in de regio Hoboken, Wilrijk en Kiel.

+32 473 26 49 64

suzy.de.laet@telenet.be

Platijnweellaan 5, 2660 Hoboken

Laat dit veld blanco