Meteen naar de inhoud
Thuisverpleging in regio Antwerpen

Thuisverpleging regio Kiel

Ben je op zoek naar kwalitatieve thuisverpleging aan huis regio Kiel in Antwerpen? Dan kan je beroep doen op het team van Thuisverpleging Suzy de Laet. Omdat we met een kleinschalig team werken, geniet je als patiënt op het Kiel steeds van een persoonlijke aanpak. We passen onze dienstverlening aan aan jouw noden en wensen en komen indien nodig dagelijks tot jouw woning regio Kiel in Antwerpen.

Kwalitatieve thuiszorg

Wanneer je beroep moet doen op thuisverpleging of thuiszorg regio Kiel, wil je als patiënt natuurlijk in goede handen terecht komen. Daarom zorgt het team van Thuisverpleging Suzy de Laet voor voortdurende bijscholing van personeel om de nieuwste technieken en methodes van thuiszorg, wondzorg en palliatieve zorg onder de knie te hebben.

Multidisciplinaire werking

Om optimaal aan de noden van onze patiënten op het Kiel in Antwerpen te kunnen voldoen, werkt Thuisverpleging Suzy de Laet nauw samen met diverse instanties en hulpverleners. Op deze manier garanderen wij continue kwaliteit en bieden wij alle zorgen aan om jou zo comfortabel mogelijk in je eigen thuis in Hoboken te helpen.

Het team van Thuisverpleging Suzy de Laet is professioneel geschoold en gespecialiseerd in een uitgebreid aanbod verzorgingen aan huis.

Palliatieve zorg en wondzorg aan huis

Ook voor wondzorg en palliatieve zorg aan huis op het Kiel in Antwerpen ben je bij Thuisverpleging Suzy de Laet aan het juiste adres. Onze verpleegkundigen kennen alle technieken om een gepaste wondzorg te verlenen en staan in nauw contact met artsen en wondzorgspecialisten moest dit nodig zijn. Bij palliatieve zorg leggen wij focus op dragelijkheid en menselijkheid en zorgen we daarnaast ook voor psychologische ondersteuning.

Thuiszorg op maat regio Kiel

Van thuisverpleging, tot wondzorg en palliatieve zorg regio Kiel in Antwerpen: we helpen je bij Thuisverpleging Suzy de Laet graag verder. Neem telefonisch of per mail met ons op of laat je gegevens na via ons contactformulier.

We staan 24/24 en 7/7 voor onze patiënten klaar!

Logo Suzy

Professionele thuisverpleging aan huis in de regio Hoboken, Wilrijk en Kiel.

+32 473 26 49 64

suzy.de.laet@telenet.be

Platijnweellaan 5, 2660 Hoboken

Laat dit veld blanco