Meteen naar de inhoud
Thuisverpleging in regio Antwerpen

Thuisverpleging Hoboken

Heb je nood aan kwalitatieve thuisverpleging aan huis in Hoboken? Doe dan beroep op het team van Thuisverpleging Suzy de Laet. Aangezien we met een kleinschalig team werken, garanderen we je als patiënt in Hoboken steeds een persoonlijke aanpak. We passen onze dienstverlening optimaal aan aan jouw noden en wensen en komen indien gewenst dagelijks tot jouw woning te Hoboken.

Kwalitatieve thuiszorg in Hoboken

Wanneer je nood hebt aan thuisverpleging of thuiszorg in Hoboken, wil je als patiënt uiteraard in betrouwbare handen terecht komen. Daarom zorgt Thuisverpleging Suzy de Laet voortdurend voor bijscholing van haar personeel. Op die manier zijn al onze medewerkers steeds bekend met de nieuwste technieken en methodes van thuiszorg, wondzorg en palliatieve zorg.

Multidisciplinaire werking

Om optimaal aan de noden van onze patiënten in Hoboken te kunnen voldoen, werkt het team van Thuisverpleging Suzy de Laet nauw samen met diverse instanties en hulpverleners. Op deze manier garanderen wij continue kwaliteit en bieden wij alle zorgen aan om jou zo comfortabel en veilig mogelijk in je eigen woning in Hoboken te helpen.

Ieder teamlid van Thuisverpleging Suzy de Laet is professioneel geschoold en hierdoor gespecialiseerd in een uitgebreid aanbod verzorgingen aan huis.

Palliatieve zorg en wondzorg aan huis

Ook voor wondzorg en palliatieve zorg aan huis in Hoboken ben je bij Thuisverpleging Suzy de Laet aan het juiste adres. Onze verpleegkundigen kennen alle technieken om een gepaste wondzorg te verlenen. Daarnaast staan we in nauw contact met artsen en wondzorgspecialisten uit de regio zodat we steeds de juiste behandelmethode aanbieden voor jouw problematiek. Bij palliatieve zorg legt het team van Thuisverpleging Suzy de Laet de focus op de dragelijkheid en menselijkheid en zorgen we daarnaast ook voor psychologische ondersteuning.

Thuiszorg op maat in Hoboken

Van thuisverpleging, tot wondzorg en palliatieve zorg in Hoboken: we helpen je bij Thuisverpleging Suzy de Laet graag verder. Neem telefonisch of per mail met ons op of laat je gegevens na via ons contactformulier.

We staan 24/24 en 7/7 voor onze patiënten klaar!

Logo Suzy

Professionele thuisverpleging aan huis in de regio Hoboken, Wilrijk en Kiel.

+32 473 26 49 64

suzy.de.laet@telenet.be

Platijnweellaan 5, 2660 Hoboken

Laat dit veld blanco